Αναχώρησε ο Χαβίτο

Για την Ισπανία αναχώρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Φρανθίσκο Χαβίτο...

Για την Ισπανία αναχώρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Φρανθίσκο Χαβίτο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ως δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες από τον Αρη. Η συμφωνία ανακοινώθηκε και επισήμως από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: « Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την παραχώρηση του Φρανθίσκο Χαβίτο στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την πολυετή του προσφορά στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Την εν λόγω μετακίνηση, που πρώτο το Novasports.gr αποκάλυψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, επιβεβαίωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής: « Ηταν ένα παιδικό μου όνειρο να παίξω κάποτε στη primera division και γίνεται τώρα πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον Αρη για τα χρόνια που πέρασα στην ομάδα την οποία θεωρώ οικογένειά μου».

Οσο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; «Υπήρξε μια αρχική συζήτηση με τον Ολυμπιακό και θα δούμε το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται ο δανεισμός μου στη Λα Κορούνια», υπογράμμισε.

Στο θέμα Χαβίτο αναφέρθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Γιάννης Κόντης: « Από την  πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη θέλησή του να μην ανανεώσει στον Αρη, όπως και την επιθυμία του να φύγει από τώρα. Η συμφωνία με την ομάδα από την Ελλάδα (Ολυμπιακός) ήταν δεδομένη με βάση και αυτά που μας είχε πει ο ίδιος. Όμως υπήρξε τελικά η πρόταση από τη Λα Κορούνια και έγινε τελικά η μεταγραφή του εκεί από την οποία ο Αρης θα έχει όφελος 370 χιλιάδων ευρώ, καθώς στα 150 χιλιάδες ευρώ που δίνει ο ισπανικός σύλλογος στην ομάδα μας, προστίθεται και το συμβόλαιο, το πριμ και όλες αυτές οι απολαβές που θα είχε από τον Αρη. Επιπλέον να πω ότι το ποσό αυτό θα αυξηθεί εφόσον ο Χαβίτο παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στη Λα Κορούνια».

Αγωνιστικά, το 0-0 με τον ΠΑΟΚ αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους κιτρίνους οι οποίοι βάση, των ευκαιριών που δημιούργησαν, θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι νικητές της αναμέτρησης. Εκεί άλλωστε (στο θέμα της ατυχίας) στάθηκε και ο Γιάννης Μιχαλήτσος ο οποίος τόνισε πως ο Αρης ήταν καλύτερος και έπρεπε να κερδίσει το ματς. Ο τεχνικός της ομάδας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από το πρωί της Τρίτης ξεκινά η προετοιμασία για ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ, το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το δεύτερο από τα συνολικά τρία μεγάλα παιχνίδια  που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί ο Ολυμπιακός τη μεθεπόμενη εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εξάλλου την προώθηση ενός ακόμα νεαρού παιδιού στην πρώτη ομάδα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης. Ο Νίκος Αγγελούδης θα προπονείται, πλέον, με τους μεγάλους, διεκδικώντας μια θέση στο μελλοντικό ποδοσφαιρικό στερέωμα του συλλόγου. Η ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Αγγελούδης υπέγραψε σήμερα και για τα επόμενα 3,5 χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 14 Μαϊου του 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Αποτελούσε μέχρι και σήμερα βασικό στέλεχος της Κ-20 του ΑΡΗ που βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας του σχετικού πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το νούμερο 99». 
                                                                      
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.