Ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει ενεργό ρόλο. To αποψινό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο, είχε στόχο να συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό όμως έβγαλε και ειδήσεις!

Ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στον Παναθηναϊκό και το δείχνει και έμπρακτα. Το αποψινό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης προς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε στόχο να συσπειρώσει την ομάδα εν όψει των ντέρμπι που ακολουθούν, αρχής γενομένης από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη όμως έβγαλε και ειδήσεις!

«We run out of time»
Το Νοvasports.gr βρέθηκε εκεί ενώ ο κ. Πολεμής πραγματοποίησε και δηλώσεις μόλις έφτασε, αποκαλύπτοντας πως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κινηθεί μεταγραφικά  την τελευταία στιγμή! 

«Το δείπνο είναι κάτι με το οποίο θέλουμε να έρθουμε όλοι ακόμα πιο κοντά από ό,τι είμαστε. Να γνωριστούμε. Είναι μία σημαντική κίνηση. Δουλέψαμε για κάποιες μεταγραφές, αλλά ήταν τελευταία στιγμή. Δεν γινόταν γιατί μας τελείωσε ο χρόνος. We run out of time», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια, απαντώντας στην επισήμανση ότι με αυτή την ενέργεια έδειξε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, είπε: «Πρέπει να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα. Αυτή την στιγμή με τους άλλους μετόχους να βρίσκονται στην αφάνεια πρέπει να υποστηρίξουμε την ομάδα. Πρέπει να δείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε μαζί της”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας, είπε: «Είναι μία πρωτοβουλία του κυρίου Πολέμη. Είναι ένα θετικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Πάντα ό,τι βοηθάει προς την συσπείρωση της ομάδας είναι κάτι που το βλέπουμε θετικά», ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη του Αδαμάντιου Πολέμη, τόνισε: «Πάντα γίνονται αυτά. Να ξέρετε ότι τις ημέρες των μεταγραφών οι περισσότεροι από εμάς, όπως και εγώ πριν αναμειχθώ, μαθαίναμε μόνο το 1/3 ή 1/4 των όσων γίνονταν».

Στο δείπνο παρευρίσκονται όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, δηλαδή οι Γόντικας, Νίκας, Πολέμης, Βεκρή αλλά και οι Λεωνίδας Πολέμης και Στέφανος Ησαίας.

Καλό ψάρι, κουβέντα και… ειδήσεις!
Να σημειωθεί πως η φημολογία από τις Σέρρες ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε την τελευταία στιγμή να πάρει «πακέτο» τους Γεωργιάδη – Ανάκογλου χωρίς ωστόσο να βρει. ανοιχτή την πόρτα του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Σε ότι αφορά τα του γεύματος, καλό ψάρι, πολύ κουβέντα και κλίμα συσπείρωσης εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ ήταν αυτά που κυριάρχησαν. Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Αδαμάντιος Πολέμης καθώς οι περισσότεροι και κυρίως οι ποδοσφαιριστές σχημάτισαν πολύ καλή γνώμη για εκείνον.

Από όσα βγαίνουν λοιπόν η κίνηση του Πολέμη μόνο καλό έκανε στο κλίμα μέσα στην ομάδα και μένει να δούμε αν αυτό θα βγει σύντομα και στον αγωνιστικό χώρο…