Φαβάλι ο γουρλής!

Ο Ατρόμητος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τυχερό τον Φαβάλι. Ο Σπανός ζήτησε συσπείρωση γύρω από την ομάδα.

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα ο Ατρόμητος έκοψε το βράδυ της Δευτέρας την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον Λούκας Φαβάλι να κερδίζει το φλουρί και να δέχεται τις απαραίτητες πλάκες από τους συμπαίκτες του, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Σπανό. “Περιμένω από σένα τον περσινό Φαβάλι”! Το δώρο για τον τυχερό ήταν χρηματικό και ήταν της τάξεως των χιλίων ευρώ, ενώ οι δύο ακόμη τυχεροί που πρέπει να έχουν πετύχει φλουρί αγνοούνται.

Στον πρώτο όροφο του προπονητικού κέντρου παραβρέθηκαν όλοι ποδοσφαιριστές πλην των δικαιολογημένων Ανδρέα Τάτο και Μασαμπού Σαμπά, αλλά και του Έμμανουελ Περόνε ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο με νέο του σταθμό την Ανόρθωση.

Σπανός: “Με τον κόσμο θα γίνουμε μεγάλη ομάδα”!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Γιώργου Σπανού, ο οποίος αναφέρηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ατρόμητο, αλλά και την υγεία που αποπνέει ο σύλλογος σε όλους τους τομείς και όλες τις βαθμίδες για να συνεχίσει: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, καθώς είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Ευελπιστώ να καταφέρουμε να τερματίσουμε πάνω από την περσινή έβδομη θέση και να φτάσουμε στο κύπελλο ως το τέρμα.”

Ο κύριος Σπανός εξέφρασε για μια ακόμη φορά το δικό του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να δει το γήπεδο του Περιστερίου ασφυκτικά γεμάτο. “Για να πετύχουμε τους στόχους μας και να καταφέρουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα, πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να το κάνει καμίνι. Υπάρχουν ομάδες που παίρνουν την άδεια για το πρωτάθλημα μόνο επειδή έχουν κόσμο. Μόνο με συσπείρωση όλων των Περιστεριωτών θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε όσα πραγματικά μπορούμε. Σίγουρα φέτος ο κόσμος είναι πιο κοντά στην ομάδα, αλλά από έναν Δήμο σαν το Περιστέρι θα περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο να στηρίζει την ομάδα της πόλης του. “

Ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στους παίκτες του τόνισε: “Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία σας, αλλά περιμένω από σας να δικαιώσετε τους εαυτούς σας. Έχετε μεγάλη ποιότητα, έχετε όλα όσα θέλετε και η διοίκηση σας στηρίζει. Εγώ από εσάς περιμένω απλά να δικαιώσετε τους ίδιους σας τους εαυτούς που αξίζουν πολλά.”

Στη συνέχεια μιλώντας στα ΜΜΕ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Περόνε λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ευχαριστούμε τον Εμάνουελ για την προσφορά του. Δε θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή άλλου επιθετικού, καθώς η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι είμαστε υπερπλήρεις σε αυτή τη γραμμή. Μια ομάδα πρέπει να λειτουργεί έτσι και κρίναμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή η παραχώρηση ήταν καλή κίνηση για τον σύλλογο. Οι ομάδες πρέπει να λειτουργούν έτσι. Τώρα για το αν θα γίνει κάποια κίνηση με ελεύθερο ποδοσφαιριστή ως τις 8 του μηνός, ακόμα δεν έχουμε κάποια εισήγηση από την τεχνική ηγεσία, αλλά ποτέ δε μπορείς να λες ποτέ.”

Δώνης: “Χαίρομαι που πήραμε βαθμό…”
Ο Γιώργος Δώνης με τη σειρά του μίλησε με ρεαλισμί για το ατυχές αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα μπορούσε να είχε φέρει τους Περιστεριώτες στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. “Μου αρέσει να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος, όπως πολλές φορές έχω πει ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και αξίζαμε κάτι παραπάνω, έτσι και τώρα δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα που δεν νικήσαμε, αλλά χάρηκα που πήραμε τον έναν βαθμό.”

Ενώ για το κύπελλο είπε: “Να ξέρετε ότι αν με το καλό μπούμε στα ημιτελικά, θα είναι πιο δύσκολο για μας και την άλλη ομάδα που θα είμαστε στην ίδια μοίρα. Δεν είνει εύκολο αλλά σίγουρα θα διεκδικήσουμε και εμείς τις πιθανότητες που έχουμε να φτάσουμε στον τελικό.” Τέλος ξεκαθάρισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας.

Καραλής: “Να στείλουμε μήνυμα στο Βόλο”
Ο νεαρός άσος του Ατρόμητου Γιάννης Καραλής αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα με την οποία μπορεί να διασταυρωθούν και στα ημιτελικά του κυπέλλου είπε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο μας, είναι μια εξίσου ποιοτική ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για τη νίκη και για να τους στείλουμε ένα μήνυμα ενόψει κυπέλλου.”

Ενώ όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους είπε: “Εύχομαι με τον Ατρόμητο να πετύχουμε τους στόχους μας και εγώ προσωπικά να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές μπορώ. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί και περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή μου.”

Ανδρέας Παχαρουρίδης: “Να φωταγωγήσουμε την πόλη!”
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου κύριος Ανδρέας Παχατουρίδης δίνοντας το δικό του στίγμα για την ομάδα της πόλης. “Εύχομαι να συνεχίσετε στο δρόμο των επιτυχιών και να μας δώσετε την ευκαιρία να φωταγωγήσουμε την πόλη!” είπε ο κύριος Παχατουρίδης αναφερόμενος φυσικά στο κύπελλο Ελλάδος. Για να συνεχίσει λέγοντας: “Η ομάδα της πόλης μας, ο Ατρόμητος πρέπει να στηριχθεί από τους Περιστεριώτες. Στο Περιστέρι δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το κόκκινο, ούτε το πράσινο, ούτε το κίτρινο χρώμα, παρά μόνο το μπλε του Ατρόμητου μας!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.