Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον και τυπικά ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με τους Βέλγους.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με τους Βέλγους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «voetbalkrant» οι «ερυθρόλευκοι» κατέβαλαν το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ στη διοίκηση της Σεντ Ετιέν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Βέλγου επιθετικού, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές από το περασμένο καλοκαίρι. Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα και το μόνο που απέμενε ήταν να τελειώσει και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα.

Το δημοσίευμα των Βέλγων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Κέβιν Μιραλάς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος, πλήρωσε την Δευτέρα τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην Σεντ Ετιέν κάνοντας χρήσης της οψιόν για την απόκτησή του. Στην Σεντ Ετιέν ο Μιραλάς βρέθηκε σε αδιέξοδο στο σκοράρισμα, αλλά στην ελληνική λίγκα, οδηγεί τους «Κόκκινους Διαβόλους» με. κλειστά τα μάτια. Μετά από 19 παιχνίδια, έχει σκοράρει 9 φορές».

Τέλος, το δημοσίευμα συμπληρώνει: «Ο παίκτης πλέον ανήκει 100% στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές για τον Μιραλάς και τη ρήτρα για τις άλλες ομάδες».