Την επιθυμία να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ εξέφρασε ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Την επιθυμία να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ εξέφρασε ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη μέσα στην Τούμπα. Ο Τζιμπούρ μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για τους στόχους του την εφετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Τζιμπούρ δήλωσε: «Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω στην Τούμπα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος που έχουμε βάλει. Έτσι, θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, για να καταφέρουμε να τον εκπληρώσουμε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για το αν θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της Τούμπας: «Θα δούμε. Δεν το ξέρω ακόμη αυτό. Πάντως, είμαι καλά. Αισθάνομαι καλά για να μπορέσω να παίξω και βασικός αν χρειαστεί».

Σχετικά με το ντεμπούτο του στον Βόλο δήλωσε: «Πραγματικά η υποδοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική, εντυπωσιακή, απίστευτη! Ό,τι κι αν πω είναι λίγο. Ειλικρινά, αισθάνθηκα ανατριχίλα όταν άκουσα του φιλάθλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά μου και τους ευχαριστώ. Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα».

Τέλος, συμπλήρωσε για τον προημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε καμία επιλογή από το να πάμε στην Τούμπα και να νικήσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας».