Μέσα ο Δάρλας, έξω ο Μελισσάς

Ο Πασχάλης Μελισσάς αποκλείστηκε από την αποστολή του Ατρόμητου λόγω ίωσης και τη θέση του πήρε ο Φίλιππος Δάρλας.

Ο Πασχάλης Μελισσάς αποκλείστηκε από την αποστολή του Ατρόμητου λόγω ίωσης και τη θέση του πήρε ο Φίλιππος Δάρλας. Ο Γιώργος Δώνης είχε αφήσει εκτός της 19άδας για τον επαναληπτικό προημιτελικό της Πέμπτης με τον Διαγόρα τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό, προκειμένου να του δώσει ‘ανάσες”.

Ο Μελισσάς, ωστόσο, είναι το τελευταίο θύμα των ιώσεων στους “κυανόλευκους” και ο Δάρλας κλήθηκε εσπευσμένα να τον αντικαταστήσει στην αποστολή του Ατρόμητου για τη ρεβάνς της Ρόδου. Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την πρετοιμασία τους για την αναμέτρηση το πρωί της Τετάρτης και ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι ο Ατρόμητος πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός στο παιχνίδι με τον Διαγόρα και να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμά του.

“Πάμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα για να διαχειριστούμε με σωστό τρόπο το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου έχουν καταλάβει ότι φέτος έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για να διακριθούμε στο θεσμό του κυπέλλου και ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουν”, δήλωσε ο 41χρονος τεχνικός στο atromitosfc.gr. 

Την Πέμπτη το πρωί, οι Μιχαηλίδης και Μπάλλας, που έμειναν στο Περιστέρι, θα προπονηθούν υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης, όπως ενδέχεται να κάνουν και οι Φαβάλι, Μελισσάς, αν σταματήσουν να ταλαιπωρούνται από την ίωση.

* Η τελευταία φορά που ο Ατρόμητος αντιμετώπισε τον Διαγόρα στη Ρόδο ήταν τον Απρίλιο του 2009, όταν οι Περιστεριώτες νίκησαν 1-0 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με γκολ του Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος είναι στην αποστολή των “κυανόλευκων” για τον επαναληπτικό της Πέμπτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.