Έκοψαν πίτα!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Super 3.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Super 3. Η εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών του Αρη πραγματοποιήθηκε και φέτος στα σκαλοπάτια της θύρας 3, μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και όλων των αθλητών των τμημάτων του συλλόγου.
Απευθυνόμενος στους φιλάθλους ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σέρχιο Κόκε, υπογράμμισε: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (0-0 με τον ΠΑΟΚ), αλλά και να σας διαβεβαιώσω πως ο Αρης θα είναι σίγουρα στα play-offs του πρωταθλήματος”.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θανάσης Αθανασιάδης, είπε: ” Καλή χρονιά σε όλους με δύναμη, κουράγιο και υγεία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας και την υποδειγματική συμπεριφορά που είχατε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και εύχομαι με την ίδια ένταση και προσήλωση να βαδίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, μέχρι το τέλος της σεζόν για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας”.
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη, κ. Νίκος Παπαδόπουλος: “Μπορεί να υπάρχει ανηφόρα, αλλά όλοι μαζί θέλουμε τον Αρη μας ψηλά”, τόνισε.
Χαιρετισμό απηύθηναν επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Γιάννης Δαμιανίδης, ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Χατζηβρέττας, ο προπονητής της ομάδας βόλλεϋ, Γιώργος Οικονομίδης και αρκετοί ακόμη επίσημοι της οικογένειας του Αρη. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η τρίτη φορά που η κοπή της πίτας έγινε στη θύρα 3 του γηπέδου, με τους υπεύθυνους του συνδέσμου να θέλουν να την εξελίξουν σε θεσμό στα πεπραγμένα του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.