Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος, ο Σπύρος Λιβαθηνός.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος, ο Σπύρος Λιβαθηνός. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στον Ορέστη Καρνέζη, για τον οποίο τόνισε πως η καριέρα του στους «πράσινους». «κάηκε» από το δεύτερο γκολ που δέχτηκε.

Ο Λιβαθηνός τόνισε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»: «Επειδή εμείς έχουμε απογοητευθεί από τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού, αν κάνουμε καμιά καλή εμφάνιση παίρνουμε λίγο τα πάνω μας, αισθανόμαστε μια ανάταση. Αυτό αν δεν συνδυάζεται και με κάποιον στόχο, είναι λίγο κενό. Φτάσαμε μέχρι εκεί και ο Παναθηναϊκός έχει χάσει και το πρωτάθλημα κατά κάποιον τρόπο και παρά τις καλές εμφανίσεις, δεν έχεις το στόχο και ο κόσμος απογοητεύεται και οι παίκτες θα κουραστούν να παίζουν για να παίζουνε μόνο. Είμαστε και γκρινιάρηδες γενικά και όταν δεν έπαιζε καλά και έπαιρνε βαθμούς, λέγαμε γιατί δεν παίζει καλά. Τώρα που έχει μείνει εκτός στόχων, λέμε ας παίρναμε απλά τους βαθμούς χωρίς πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχω παίξει ποδόσφαιρο πολλά χρόνια, ήμουν προπονητής αρκετά χρόνια, άρα ξέρω πώς είναι να έχεις στόχους».

Ένα σχόλιο για την εμφάνιση του Ορέστη Καρνέζη: «Έχει γίνει λάθος από την αρχή με το παιδί. Τον έβαλε πρώτη φορά με τα Τρίκαλα, όμως κανείς δεν μίλησε εκεί. Τώρα θυμήθηκαν όλοι να φωνάξουν για τον Καρνέζη. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε αυτά τα παιδιά να παίζουν μόνο στο κύπελλο. Δεν φταίει τώρα ο Καρνέζης όταν το καλοκαίρι έχεις πάρει τον Φερνάντεζ και δεν δίνεις σε κανέναν την ευκαιρία. Δυστυχώς ο Καρνέζης “κάηκε” πια. Θα γίνει όπως και με τον Γκαλίνοβιτς, που αν θυμάστε “κόπηκε” από τον Παναθηναϊκό μετά την κακή εμφάνιση σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Σισέ ήταν ένα θέμα που επίσης απασχόλησε.. «Καμιά φορά ο τρόπος που λέμε κάποια πράγματα ενοχλεί. Όλα αυτά πια τα λέμε και στην καθομιλουμένη και τα συζητάμε. Πιστεύω ότι ο Σισέ με την προσωπικότητα που έχει, ήθελε να εκφράσει την αγανάκτησή του και τα παράπονά του για κάτι που τον ενόχλησε μέσα στο παιχνίδι. Για μια κουβέντα που θα πει κάποιος, δεν έγινε και τίποτα. Στο εξωτερικό γίνεται χαμός με αυτά».

Τελικά πιστεύετε ότι στα τέσσερα παιχνίδια αυτά των προημιτελικών προκρίθηκαν δίκαια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; «Συνολικά θα έλεγα ότι ήταν μοιρασμένο. Δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε δικαιοσύνη γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο κακός στο πρώτο παιχνίδι για να χάσει με 2-0, ούτε και χθες ήταν για να μείνει έξω έτσι όπως έμεινε. Δεν μιλάω για θέμα διαιτησίας, δεν έχουν σημασία τα 40” παραπάνω, δεν τα κοιτάω αυτά. Έπρεπε να βγει ο τερματοφύλακας και να τελειώσει εκεί η φάση στο τέλος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει φάσεις, όμως δεν ήταν όπως τον έχω συνηθίσει σε άλλα παιχνίδια φέτος. Ο Μιραλάς χάθηκε κάπου στα άκρα, ο Φουστέρ δεν ήταν καλός και δεν φάνηκαν πράγματα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, είναι μια καλά μονταρισμένη ομάδα που κατάφερε να μπλοκάρει τον Ολυμπιακό και να προκριθεί με το γκολ του Σαλπιγγίδη, στον οποίο έχω και μια ιδιαίτερη προσπάθεια».

Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο Σαλπιγγίδης; «Δεν το συζητάω καν το πόσο λείπει από την ομάδα. Χάρηκα ιδιαίτερα που έχει αρχίσει να σκοράρει, γιατί είναι ένα παιδί που το αγαπώ ιδιαίτερα. Ήταν επιλογή του να φύγει, είναι ΠΑΟΚτσής, δεν κρύφτηκε και χάρηκα για το γεγονός ότι έφτιαξε τις σχέσεις του με τον κόσμο της ομάδας του».