Ο Δημήτρης Γόντικας πήγε την Πέμπτη στην Παιανία και μίλησε στους "πράσινους", στους οποίους τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Ο Δημήτρης Γόντικας πήγε την Πέμπτη στην Παιανία και μίλησε στους “πράσινους”, στους οποίους τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του “τριφυλλιού”, ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν.

“Συγχαρητήρια και πάλι για τη χθεσινή σας εμφάνιση. Τόσο για την προσπάθεια που κάνατε, όσο και για τη νίκη. Θέλω να ξέρετε πως όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από εσάς. Παίξατε ένα ματς που πριν ξεκινήσει κανείς δεν πίστευε στην ανατροπή”, τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια: “Και όμως καταφέρατε να το γυρίσετε. Έτσι θέλουμε να αντιμετωπίσετε και τους αγώνες που έχουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό που δείξατε είναι το πνεύμα που θέλουμε να βγάζετε στο γήπεδο, ως ομάδα του Παναθηναϊκού. Συνεχίστε έτσι…”.

Η αλήθεια είναι ότι στην Παιανία το κλίμα δεν ήταν βουβό την Πέμπτη, παρότι είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ με τον τρόπο που αυτός ήρθε. Ωστόσο υπήρχε μία έντονη γλυκόπικρη γεύση. Όλοι οι “πράσινοι” συμφωνιούσαν όταν έλεγαν ότι αυτές είναι οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν έτσι.