Λύσεις στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού ενόψει Τούμπας αναζητεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Με Πετρόπουλο στην κορυφή.

Λύσεις στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού ενόψει Τούμπας αναζητεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από μυϊκή σύσπαση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Φερέιρα αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Αντώνη Πετρόπουλο, ενώ αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν και σε άλλες θέσεις της βασικής ενδεκάδας, συγκριτικά με την ομάδα που ξεκίνησε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα περιμένει τις επόμενες ημέρες την επιστροφή του Μπουμσόνγκ σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Επίσης, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σεϊταρίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, στη θέση του τιμωρημένου Βύντρα, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής. Αν δεν τα καταφέρει ο διεθνής Έλληνας μπακ, τότε ο Μαρίνος θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το πάθος και την προσπάθεια των παικτών. Ο Γόντικας βρέθηκε στην Παιανία και μοίρασε συγχαρητήρια για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ και τους τόνισε πως μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και στο πρωτάθλημα.