Συνολικά έξι προβλήματα καλείται να λύσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.
Πονοκεφαλιάζει ο Φερέιρα

Συνολικά έξι προβλήματα καλείται να λύσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και θα ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει για το ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον «Δικέφαλο» του Βορρά και στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Σεϊταρίδης, Καρνέζης, Γκαρσία και Βύντρα. Οι τρεις πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο τελευταίος είναι τιμωρημένος, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον προημιτελικό με την ΑΕΚ.

Στη προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα πέντε εναντίον πέντε. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σισέ, Μπουμσόνγκ, Καρνέζης και Σεϊταρίδης, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Γκαρσία.

Με βάση αυτά τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βρει λύσεις για το βασικό σχήμα και να πάρει τη νίκη στην Τούμπα, που θα διατηρήσει «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Τζόρβα να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Οι Σαριέγκι και Καντέ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος.