Από τη Ρόδο στον Βόλο…

Αεροπλάνο, πούλμαν και ενδιάμεσο σταθμό το προπονητικό κέντρο περιλαμβάνει ο "Γολγοθάς" των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου.

Αεροπλάνο, πούλμαν και ενδιάμεσο σταθμό το προπονητικό κέντρο περιλαμβάνει ο “Γολγοθάς” των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου. Η αποστολή των “κυανόλευκων” έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” από τη Ρόδο, καθώς η πρωινή πτήση ακυρώθηκε λόγω καικών καιρικών συνθηκών.

Ο Γιώργος Δώνης έχει προγραμματίσει προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, η οποία θα αναχωρήσει λίγο αργότερα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στο “Πανθεσσαλικό” δεν θα δώσουν το “παρών” οι φίλοι του Ατρόμητου, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ. Η διοίκηση του Ατρόμητου αποφάσισε να μη ζητήσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του συλλόγου και τονίζοντας ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συμβεί επεισόδια τόσο στο Περιστέρι, όσο και στον Βόλο.

Η Παρασκευή, πάντως, ήταν… υπέροχη για τις ακαδημίες του περιστεριώτικου συλλόγου, καθώς 7 παίκτες του Ατρόμητου κλήθηκαν στις “μικρές” εθνικές ομάδες. Οι Καραγκούνης και Σκόνδρας στην Εθνική Ελπίδων, ο Ραχιώτης στην Εθνκή Νέων και οι Δημητρίου, Καντούτσης, Συμεωνίδης και Παπουτσογιαννόπουλος στην Παίδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.