Εκτός αποστολής για το ματς της 21ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη, έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Τίμησαν και θυμήθηκαν (video)

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη, έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί το Σάββατο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τους Ακρίτες.

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς και στους Ουρτάδο και Μιραλάς. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας. Στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Ντουντού Σεαρένσε και Άλμπερτ Ριέρα, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν θέσεις στο βασικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Σύμφωνα με τα πλάνα του Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-4-1-1 και τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια. Οι Μέλμπεργκ και Μοντέστο θα είναι οι δυο στο κέντρο της άμυνας, με τους Ρ. Μπράβο και Τοροσίδη στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Ιμπαγάσα, με τους Ριέρα και Ζαϊρί στις πτέρυγες. Ο Φουστέρ θα διατηρηθεί σε θέση επιτελικού μέσου, ενώ ο Πάντελιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Οι δύο πρώτοι στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο τρίτος έκανε θεραπεία, όπως και ο Α. Παπαδόπουλος.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ζαϊρί, ο οποίος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός προπονητής ομάδας μας ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ, Λεάντρο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέγερι και Μιραλάς, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν την Κυριακή στις 10:30.