Δώνης: «Εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την συγκεκριμένου αναμέτρηση, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να αποδώσει η ομάδα του Περιστερίου καλό ποδόσφαιρο στο ματς του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, με έναν καλό αντίπαλο. Το θετικό για εμάς είναι ότι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στους παίκτες μας. Έχουμε και τη δυνατότητα και την εμπειρία να συμπεριφερθούμε σωστά σε τέτοιους αγώνες. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος, διότι και οι δύο ομάδες επιδιώκουν να κερδίζουν και να παίζουν, όχι να “κλέψουν”».

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποία ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας. Ήδη, ο Ατρόμητος βρίσκεται στον Βόλο, όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Δάρλας, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καμαρά και Αθανασίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.