Να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του θέλει ο Ολυμπιακός, στο ματς απέναντι στην Ξάνθη (15:00).

Να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του στη βαθμολογία θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ξάνθη (15:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδος ήταν μια κακή παρένθεση και στρέφουν την προσοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει χαρακτηρίσει τους αγώνες που απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος, σαν τελικούς και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη στο ματς με την ακριτική ομάδα, για να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» τυχόν «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, αποκτώντας σαφές προβάδισμα κατάκτησης τίτλου.

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κέβιν Μιραλάς και στους τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ποτρουρίδη. Συγκριτικά με το ματς στην Τούμπα για τα προημιτελικά του κυπέλλου, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα έχει αλλαγές.

Ο Πάρντο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μέλμπεργκ και Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Ρ. Μπράβο θα αγωνιστούν στα άκρα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ιμπαγάσα και Ντουντού. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ριέρα και Φετφατζίδης, ενώ ως επιτελικός μέσος θα ξεκινήσει ο Φουστέρ. Ο Πάντελιτς θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή των «ερυθρολεύκων».