Στους ρυθμούς του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα κινείται όλη την εβδομάδα η Nova.

Στους ρυθμούς του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα κινείται όλη την εβδομάδα η Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα.

Από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή θα υπάρχει ημίωρη εκπομπή  από τις 21.30 ως τις 22.00 στο novasports 2 και novasports highlights με τίτλο «NOVA ντέρμπι» και παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη  Καρπετόπουλο.

Στο πλαίσιο της εκπομπής θα προβάλλονται καθημερινά όλες οι τελευταίες ειδήσεις και τα ρεπορτάζ των δύο αντιπάλων ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φάσεις από ντέρμπι προηγούμενων δεκαετιών, από τη δεκαετία του 1960 έως σήμερα, απευθείας συνδέσεις με γνωστούς φίλους  του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ από τον καλλιτεχνικό, τον δημοσιογραφικό αλλά και τον αθλητικό χώρο γενικότερα, καθώς και αφιερώματα σε ποδοσφαιριστές που σφράγισαν με την παρουσία τους παλαιότερα ντέρμπι.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεκινάει στη Nova από τις 17:30 με pregame show στο novasports 1 και στο novasports HD. Αμέσως μετά το παιχνίδι ακολουθεί όλο το.τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι στην εκπομπή «Total Superleague», με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Δείτε σήμερα στο Nova Derby τον διεθνή πολίστα του Παναθηναϊκού Γιώργο Αφρουδάκη σε ζωντανή σύνδεση από το κολυμβητήριο του Ζαππείου. Μάθετε όλα τα νέα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και παρακολουθήστε ένα ρετρό βίντεο από τις μάχες τους τη δεκαετία 2000-2010.