Τα κεκτημένα τους είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν οι "ερυθρόλευκοι" στα επόμενα 5 κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος

Τα κεκτημένα τους είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν οι “ερυθρόλευκοι” στα επόμενα 5 κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος. Ο αγώνας με την Ξάνθη ήταν ο τελευταίος από τους “εύκολους” που είχε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του β΄ γύρου.  Από την 22η αγωνιστική κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αρχίζει μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε  μίλησε για δέκα τελικούς. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Αν κερδηθούν οι 5 πρώτοι, ίσως να μην χρειαστεί να κερδηθούν οι επόμενοι. Για τον Ολυμπιακό  μετά το ματς με τους «κίτρινους» ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Πανιώνιος που «καίγεται» για βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ΑΕΚ εντός. .

Για το παιχνίδι με τον Άρη ο Βαλβέρδε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός με την Skoda για προληπτικούς λόγους.. Στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού θα βρίσκεται και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα έχει την Δευτέρα ρεπό. Στην προπόνηση της Τρίτης  θα δώσει το παρών ο Αρτούρ Μαΐα. Ο Βραζιλιάνος χαφ θα δοκιμαστεί για μερικές ημέρες από τους Πειραιώτες και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Από τα επίσημα του Καραϊσκάκη παρακολούθησε τον αγώνα με την Ξάνθη ο σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τόνι Μπόουεν, ο οποίος δεν έγινε γνωστό ποιους παίκτες είχε στο στόχαστρό του. Το πιθανότερο είναι να ενδιαφέρεται για τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιάννη Φετφατζίδη.