Ο Ορέστης Καρνέζης υπέστη ρήξη στον μηριαίο τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες.
Κατσουράνης: "Νιώθω δυνατός"

Ο Ορέστης Καρνέζης υπέστη πλήρη ρήξη στον εμπρόσθιο μηριαίο τένοντα του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η ζημιά στο πόδι ήταν αρκετά μεγάλη. Ο Καρνέζης τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» εκτιμά ότι θα χρειαστούν 6 με 8 εβδομάδες για να επανέλθει, κάτι που σημαίνει ότι χάνει την κανονική διάρκεια της περιόδου και θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Φερέιρα στα πλέι οφ, αν ο Παναθηναϊκός πάρει μέρος στα πλέι οφ.

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης αναμένεται να πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα, έτσι ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των τερματοφυλάκων.

Τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό και την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Σισέ αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα και προς το τέλος να ξεκινήσει να γυμνάζεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.