Στο Ρέντη πήγαν τη Δευτέρα μόνο οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, αλλά και οι Ντουντού, Ιμπαγάσα.

Ρεπό είχαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη (Σάββατο 12/2, 19:30), με την προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη στις 10:30.

Στο Ρέντη πήγαν οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, καθώς και οι Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε προπόνηση, ο Ντουντού που έκανε ενδυνάμωση και ο Ιμπαγάσα που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσον αφορά τους παίκτες που ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης, ο Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ουρτάδο πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο  και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Α. Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, θα παραδώσει την Τρίτη 8/2, επιταγή ενίσχυσης του κοινωφελούς έργου που προσφέρει το ίδρυμα «Ελπίδα». Η εκδήλωση παράδοσης της επιταγής θα γίνει στις 12:30, στο Ίδρυμα «Ελπίδα» (οδός Λεβαδείας στο Γουδί).