Πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα "πώρωσε" τους ποδοσφαιριστές πριν και στο ημίχρονο του ντέρμπι της Τούμπας... Εκτός για δύο μήνες ο Καρνέζης Κατσουράνης: "Νιώθω δυνατός"

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται μεταμορφωμένος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Και στα δύο, η συμβολή του Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει να είναι σημαντική. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πριν το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, φρόντισε να… πωρώσει τους παίκτες του, μιλώντας στην… καρδιά τους!

«Έχουμε δέκα τελικούς μπροστά μας. Αυτός είναι ο πρώτος. Έχετε κερδίσει πολλά ντέρμπι, αλλά κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε, παίξτε με πάθος, μα πάνω απ’ όλα με καρδιά! Κλείστε στόματα απόψε και δώστε απαντήσεις», ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου…

Καταλυτική ήταν η ομιλία του και στην ανάπαυλα του αγώνα: «Δεν είναι ώρα για σόου, για να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι ώρα για μάχη. Μπείτε μέσα και παλέψτε μέχρι το τέλος. Δώστε τα όλα», ήταν τα λόγια του 64χρονου τεχνικού, ο οποίος πριν η ομάδα βγει στο γήπεδο, είπε χαμογελώντας «όποιος δεν τρέχει όσο πρέπει, θα έχει να κάνει μαζί μου».