“Σίγουρη νίκη με Παναθηναϊκό”

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής του ντέρμπι των "αιωνίων", σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (video). Διάψευση για Ντουντού

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στο «Γ. Καραϊσκάκης», σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε πως θα προσφέρει το πριμ της νίκης επί του «τριφυλλιού» στο ίδρυμα «Ελπίδα», όπως έκανε άλλωστε την Τρίτη και με τα χρήματα που αφορούσαν το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας παίκτης βρέθηκε την Τρίτη το πρωί στη νέα ογκολογική πτέρυγα Παίδων στο Γουδί, όπου προσέφερε τις 10 χιλιάδες ευρώ που προβλέπονταν από το φλουρί που είχε κερδίσει. Όπως τόνισε, πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε από κοινού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά του ιδρύματος «Ελπίδα», το «παρών» έδωσε η πρόεδρος, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία ευχαρίστησε τον άσσο του Ολυμπιακού για την κίνησή του. Όπως του τόνισε σε αίθουσα του νοσοκομείου θα ζωγραφιστεί ένας ουρανός με αστέρια και ένα από αυτά τα αστέρια θα έχει το όνομα του παίκτη του Ολυμπιακού. Επίσης, η πρόεδρος του ιδρύματος «Ελπίδα» τόνισε πως τέτοιες κινήσεις δεν έχουν χρώματα φανέλων και άλλες τέτοιες διαφορές.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλο τόνισε: «Θα πω δυο πράγματα, το ένα από τα οποία θα δυσαρεστήσει την κ. Βαρδινογιάννη. Το πρώτο είναι ότι θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι. Το δεύτερο είναι ότι θα δωρίσω τα χρήματα του πριμ που θα πάρουμε για τη νίκη, στο ίδρυμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.