Στον Πιλάβιο ο Σπανός λόγω Γιάχου!

O Γιώργος Σπανός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΟ κι επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο...

O πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή κι επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας κ. Σοφοκλή Πιλάβιο καθώς και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Βασίλειο Τεροβίτσα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος συζήτησε μαζί τους για τις τελευταίες διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας με αποκορύφωμα τη διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ζήτησε να τηρηθεί η ισονομία και να διαφυλαχθεί το 50-50% όχι μόνο απέναντι στον σύλλογο αλλά και όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Πήρε δε τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν από τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος να υπάρξει ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση προς όλες τις ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχαν πολλά παράπονα από τι διαιτησία του Γιάχου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έφερε στο μυαλό των Περιστεριωτών το περσινό παιχνίδι της ομάδας στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό, όταν είχε αρνηθεί οφθαλμοφανές πέναλτι στον Σαγκανόφσκι και γι’ αυτό ελπίζουν να μην τριτώσει το κακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.