Άδικος θόρυβος

Σε παρεξήγηση και λάθος αποδίδουν στην ΕΠΟ το θόρυβο που προκλήθηκε από την μεταγραφή του Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό. "Eρυθρόλευκα" ερωτηματικά...

Σε παρεξήγηση και λάθος αποδίδουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ το θόρυβο που προκλήθηκε από την μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε χρήση του δικαιώματος που του έδωσε η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό καθώς είχε μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια της Κύπρου στις 31/8/2010 και όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία εκδόθηκε την Τρίτη 8/2/2011, παρατείνεται η μεταγραφική περίοδο για παίκτες που έμειναν  ελεύθεροι μέχρι τις 31/8/2010.

Σύμφωνα πάντα με τους παράγοντες της ΕΠΟ, με την δεύτερη ανακοίνωση διορθώθηκε το λάθος που είχε γίνει στις 31 Ιανουαρίου και ανέφερε ότι δικαίωμα εγγραφής είχαν όσοι έμειναν ελεύθεροι έως 30/6/2010. Η ελληνική ομοσπονδία άλλωστε ακολουθεί τις διατάξεις της FIFA στις οποίες αναφέρεται ότι άνεργοι θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει χωρίς ελεύθεροι κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονικά μεταγραφικής περιόδου και δεν θα ήταν λογικό να είχαν δικαίωμα μεταγραφής όσοι έμειναν χωρίς ομάδα τον Ιούνιο και όχι αυτοί που έμειναν ελεύθεροι τον Αύγουστο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.