Τη δική του απάντηση σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν τον εφετινό τίτλο, θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός με δυο νίκες στα επόμενα δυο ματς.

Τη δική του απάντηση σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν τον εφετινό τίτλο, θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός με δυο νίκες στα επόμενα δυο ματς. Παίκτες και τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» υπογραμμίζουν πως η νίκη στο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι «μονόδρομος». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε στους παίκτες του πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, ενώ τους ξεκαθάρισε πως πρέπει να ξεχάσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να συγκεντρώσουν την προσοχή τους στο ματς με τον Άρη.

Αρχικά, ο Βαλβέρδε τόνισε στους παίκτες του: «Εδώ που φτάσαμε δεν πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να μας πάρουν το πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι καλή ομάδα και προέρχεται από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε. Θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε με το ”διπλό” από τη Θεσσαλονίκη και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε».

Από εκεί και πέρα, στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Αρτούρ Μαΐα, ο οποίος θα προπονηθεί τις επόμενες ημέρες με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος παίκτης θα μείνει στην Ελλάδα για δέκα ημέρες και αν καταφέρει να πείσει τον Βαλβέρδε, τότε θα αποκτηθεί. Ο παίκτης είχε δοκιμαστεί κατά το παρελθόν από τις Ίντερ και Άρσεναλ, χωρίς όμως να πείσει τις δυο ευρωπαϊκές ομάδες για την αγωνιστική τους αξία. Ο 18χρονος παίκτης έχει πολύ καλές συστάσεις και το μόνο που μένει είναι να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μέσω των προπονήσεων.