Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη ο Τζιμπρίλ Σισέ και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη ο Τζιμπρίλ Σισέ και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γάλλος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη, όμως έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός «μάχης» στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει και την επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό την Τετάρτη, όπως και ο Γκαρσία. Ο Καρνέζης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Κάσας, Φέτσης, Τριανταφυλλόπουλος και Μαχλελής. Το πρόγραμμα της προπόνησης προέβλεπε ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας, δηλαδή οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα και Σπυρόπουλος, που έχουν ενσωματωθεί στην εθνική Ελλάδος, καθώς επίσης και ο Καντέ που βρισκεται στο Μάλι με την εθνική ομάδα της χώρας του. Επίσης, ο Μαυρίας έχει ενσωματωθεί στην εθνική Νέων, ενώ από την Παιανία απουσίαζαν λόγω άδειας οι Γκοβού και Πλεσί. Οι δυο παίκτες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Φερέιρα την Πέμπτη, όταν και θα μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Φερέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς των «πράσινων», ενώ ψάχνει του τιμωρημένου Σπυρόπουλου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.