Για τη συμμετοχή του στον αγώνα "αστέρων" που διεξήχθη στο Αμπου Ντάμπι έκανε δηλώσεις ο Νικοπολίδης.

Για την συμμετοχή του στον αγώνα “αστέρων” που διεξήχθη προχτές στο Αμπου Ντάμπι, στο πλαίσιο εκδηλώσεων του ιδρύματος Λαουρέους, έκανε δηλώσεις ο Αντώνης Νικοπολίδης. Σκοπός του ιδρύματος (ιδρυτής ο Νέλσον Μαντέλα) είναι η κινητοποίηση της παγκόσμιας δράσης και η συγκέντρωση χρημάτων για την παροχή βοήθειας σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε:

“Ήταν μια εκδήλωση πολύ καλά οργανωμένη, στην οποία είχα τη χαρά να συναντήσω πραγματικά κορυφαίους αθλητές απ’ όλα τα αθλήματα. Όμως το σημαντικότερο σε τέτοιες περιστάσεις είναι ο σκοπός του συγκεκριμένου ιδρύματος, για τον οποίο όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε”.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν ότι πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο 8Χ8, και χωρίς οφ σαϊτ, ενώ το κάθε γκόλ πριμοδοτούνταν με το ποσό των 10.000 δολαρίων και η κάθε απόκρουση με το ποσό των 5.000 δολαρίων. Ο κανονικός αγώνας έληξε 11-11 και πήγε στην παράταση, όπου κέρδισε η ομάδα του Μπόμπι Τσάρλντον.

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της απονομής των Αθλητικών Βραβείων του ιδρύματος Λαουρέους σε κορυφαίους αθλητές. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν ήταν ο Ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, ως κορυφαίος αθλητής της χρονιάς, η Αμερικανίδα σκιέρ Λίντσεϊ Βον, ως κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας ως κορυφαία ομάδα της χρονιάς, ενώ τιμήθηκε και ο μοτοσικλετιστής Βαλεντίνο Ρόσσι. Το βραβείο της καλύτερης προσωπικής επίδοσης απενεμήθη στο Ζινεντίν Ζιντάν. Τόσο τον φιλικό αγώνα, όσο και την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλες μορφές του αθλητισμού, όπως ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον.