Δώνης: «Αδικηθήκαμε στον Βόλο»

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου άφησε ο Γιώργος Δώνης.

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου άφησε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ατρόμητου υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ υπογράμμισε πως η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής είναι σημαντική και για τις δυο ομάδες.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: «Μετά από το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στο Βόλο που δεν ήταν κατά την άποψή μου μόνο θέμα απόδοσης γιατί δεν είχαμε μια δίκαιη διαιτησία, εμείς κοιτάξαμε όλη τη εβδομάδα το αγωνιστικό μέρος και ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα με έναν καλό κορμό και μπορεί να μην είναι τόσο καλά από πλευράς αποτελεσμάτων όμως δεν παύει να έχει σωστή τακτική στο παιχνίδι της αλλά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες εμείς πρέπει να επανέλθουμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά η προετοιμασία του Ατρόμητου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Ο Δώνης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ολιβέιρα, ενώ ο Μπαζίνσκι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή των «κυανόλευκων». Οι Μιχαηλίδης και Δάρλας είναι αμφίβολοι και θα τους περιμένει ο Έλληνας τεχνικός έως την τελευταία στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.