Με τους Μιραλάς και Τζιμπούρ στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, απέναντι στον Άρη.

Με τους Μιραλάς και Τζιμπούρ στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, απέναντι στον Άρη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα, τόσο τον Βέλγο, όσο και τον Αλγερινό επιθετικό, διατηρώντας το 4-4-1-1.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Τζιμπούρ στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό σημαίνει πως ο Μάρκο Πάντελιτς θα μείνει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», όπως επίσης και οι Φετφατζίδης, Ρόμενταλ και Ζαϊρί, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι να αγωνιστούν στην δεξιά πτέρυγα.

Από εκεί και πέρα, αγωνία υπάρχει στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Άρη. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Παρασκευή και αν τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ραούλ Μπράβο, προκειμένου να έχει επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας του πελάτη του. Ο Ολυμπιακός θα προτείνει μείωση στις ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη, που φτάνουν τώρα τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ.