Την επιταγή των 30 χιλιάδων ευρώ παρέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο σωματείο παιδιών με ειδικές ανάγκες «Αργώ».
"Διπλό" τίτλου στο "Βικελίδης"

Την επιταγή των 30 χιλιάδων ευρώ παρέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο σωματείο παιδιών με ειδικές ανάγκες «Αργώ». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως θα βοηθάει τέτοιες προσπάθειες όσο μπορεί, ενώ τα χρήματα που προσφέρθηκαν προέρχονται από τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα του περασμένου Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόκειται για τον όγδοο αγώνα κατά της φτώχειας, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Ο Μαρινάκης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο σωματείο ναυτικών γονέων και παιδιών με ειδικές ανάγκες «Η Αργώ» και παρέδωσε την επιταγή στην πρόεδρο, Δέσποινα Παναστυλιανού, η οποία τόνισε: «Ο πατέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης βοηθούσε και αυτός το σωματείο μας. Τώρα και ο γιος βοηθάει στην προσπάθειά μας και όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος, αλλά και στα υπόλοιπα προβλήματα που έχουμε».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για αυτά τα λόγια. Αγαπώ τη θάλασσα και έχω ειδική σχέση με τους ανθρώπους της. Όσο μπορώ θα βοηθάω τέτοιες προσπάθειες».