Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη συμπεριλήφθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, παρά την τιμωρία των δυο αγωνιστικών. Έτοιμος ο Τοροσίδης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Άρη συμπεριλήφθηκε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, παρότι είναι τιμωρημένος με δυο αγωνιστικές, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το πρωί της Παρασκευής. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να πάρει τον παίκτη μαζί του, αν και δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση. Κανονικά προπονήθηκε ο Τοροσίδης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Ουρτάδο ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ιμπαγάσα ξεκίνησε το αρχικό «ζέσταμα», όμως ένιωσε ένα σφίξιμο στο γαστροκνήμιο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.

Ο παίκτης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και αν δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα θα συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή. Διαφορετικά θα μείνει εκτός. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, την οποία την αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές. Οι εκτός αποστολής έμειναν οι Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Μέγερι και Ν. Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30.

Αυτοί είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ρόμενταλ, Μιραλάς.