Κανονικά θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, ο Κέβιν Μιραλάς (19:30 Novasports 1).

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, ο Κέβιν Μιραλάς (19:30 Novasports 1). Η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία των δυο αγωνιστικών, που είχε επιβληθεί στον Βέλγο επιθετικό για την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδος έγινε δεκτή το πρωί του Σαββάτου.

Η πλευρά του Ολυμπιακού και οι δικηγόροι της ομάδας, κ.κ. Βούλτσης και Γιαννίκος τόνισαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης πως η ενέργεια του Μιραλάς «συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και έργω ή λόγω εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών».

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν παλιότερες υποθέσεις, στις οποίες οι τιμωρίες που είχαν επιβληθεί ήταν ανάλογες. Παράλληλα, λίγο πριν την εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Ανδρέας Φάκος είχε ασκήσει έφεση κατά της αρχικής απόφασης για την τιμωρία δυο αγωνιστικών του Βέλγου ποδοσφαιριστή. Η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να μειώσει την ποινή του παίκτη από δυο σε μια αγωνιστική. Ο Μιραλάς έχει εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Ξάνθη και έτσι τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης, όπως σχεδίαζε όλη την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-4-1-1 και τους Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Μπράβο, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Τζιμπούρ, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.