Προβληματίζει το «Βικελίδης»

Για έναν ακόμα εφετινό αγώνα πρωταθλήματος ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Για έναν ακόμα εφετινό αγώνα πρωταθλήματος ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό και δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Νέτο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίστηκαν προβληματισμένοι μετά το τέλος του αγώνα και τόνισαν πως θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Αυτή ήταν η πέμπτη εντός έδρας ήττα των «κίτρινων» στο εφετινό πρωτάθλημα και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τη διοίκηση της ομάδας. Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θέλει σαφώς καλύτερη εικόνα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να παλέψει η ομάδα του τις όποιες ελπίδες έχει απέναντι στους «πολίτες» για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Τέλος, τα οκτώ χιλιάδες μέλη έφτασε η λέσχη φίλων Άρη και στην ειδική εκδήλωση που έγινε, ο Σπύρος Χαριτάτος ήταν αυτός που πήρε την κάρτα μέλους με τον αριθμό 8.000.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.