Να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει πλέον ο Ολυμπιακός.

Να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει πλέον ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πως σε περίπτωση νίκη θα κάνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη, ενώ απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί και στις τάξεις της διοίκησης. Οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή του στο μέτωπο των τραυματιών. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εμφανίζεται καθησυχαστικό και τονίζει πως οι Μιραλάς, Μανιάτης, Τοροσίδης, Μπράβο και Χολέμπας, θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό την Κυριακή και η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής θα ξεκινήσει τη Δευτέρα. Τότε θα διαπιστωθεί και το πότε θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι παραπάνω παίκτες.