Να συνεχίσει την προσπάθεια ανατροπής της διαφοράς από την κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός (19:30 Novasports 1).

Να συνεχίσει την προσπάθεια ανατροπής της διαφοράς από την κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός (19:30 Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ προκειμένου να επαναφέρουν τη διαφορά στο -7 και να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Ολυμπιακό. Παίκτες και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν πως θα πρέπει να ολοκληρώσουν το εφετινό πρωτάθλημα μόνο με νίκες, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τον τίτλο.

Το «τριφύλλι» ψάχνει και μια μίνι ρεβάνς από την Ένωση, για τον πρόσφατο αποκλεισμό του από το κύπελλο Ελλάδος, με το γκολ του Μίτσελ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός αποστολής έχει μείνει και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 και τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Οι Σαριέγκι και Καντέ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Βύντρα και Ιωαννίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Κατσουράνης, Νίνης και Ζιλμπέρτο θα είναι οι τρεις μέσοι, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Λέτο και Σισέ θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων και να δείξει πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Το «τριφύλλι» με νίκη παραμένει σε τροχιά τίτλου, έστω και αν οι ελπίδες είναι μειωμένες.