Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ (19:30 Novasports 1).

Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ (19:30 Novasports 1). Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πράσινων» μαζί με τον Ελίνι Δημούτσο. Ο λόγος ήταν η ίωση που ταλαιπωρεί τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Στέργο Μαρίνο. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν παρουσίασαν βελτίωση την Κυριακή και αποφασίστηκε να μείνουν εκτός αποστολής για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Με βάση αυτές τις απουσίες αναπροσαρμόζονται και τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το βασικό σχήμα. Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ είναι αυτός που αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός. Τα πλάνα του Φερέιρα θέλουν τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Οι Σαριέγκι και Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Βύντρα και Ιωαννίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Οι Κατσουράνης, Νίνης και Σιμάο θα είναι οι τρεις μέσοι, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος, Λέτο και Σισέ θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Στέργος Μαρίνος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ίωση και ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο αντίστοιχα, και αποκλείστηκαν από την αποστολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ. Στη θέση τους, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Ελίνι Δημούτσος».