Στροφή στην Ευρώπη

Περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις μετά το 1-2 από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν για τον Άρη, καθώς σε δύο 24ωρα ακολουθεί η μεγάλη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις μετά το 1-2 από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν για τον Άρη, καθώς σε δύο 24ωρα ακολουθεί η μεγάλη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, οι κίτρινοι κάνουν στροφή στην Ευρώπη! Το παιχνίδι κόντρα στη φημισμένη αγγλική ομάδα αποτελεί από μόνο του διαφήμιση για το συγκρότημα του Γιάννη Μιχαλήτσου ο οποίος θα προσπαθήσει ουσιαστικά μέσα σε μόλις μία ημέρα να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τη σημαντική αυτή πρόκληση που τους περιμένει. Η προπόνηση της Κυριακής είναι σημαντική από πολλές απόψεις, καθώς σε αυτή ο τεχνικός του Άρη θα θελήσει να βάλει τους παίκτες σε «ευρωπαϊκούς ρυθμούς» και παράλληλα να διαπιστώσει τον βαθμό. αντοχών τους, μετά την υπερπροσπάθεια του Σαββάτου. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη κούραση που υπάρχει και η οποία αναμφίβολα θα παίξει το δικό της ρόλο στη μάχη της Τρίτης.

Από αγωνιστικής πλευράς το βάρος θα πέσει στον Μιχάλη Σηφάκη ούτως ώστε να είναι απολύτως έτοιμος, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη Λάρισα. Ο διεθνής πορτιέρο προφυλάχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και εκτιμάται πως θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του απέναντι στη Σίτι. Πάντοτε βεβαίως σε ετοιμότητα είναι και ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος έδειξε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πως είναι ένας τερματοφύλακας πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο Άρης τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια.

Η μίνι προετοιμασία των κιτρινόμαυρων ενόψει Μάντσεστερ θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωπος του Αρη βρέθηκε στην Αγγλία, παρακολούθησε το ντέρμπι, ανάμεσα σε Γιουνάϊτεντ και Σίτι και θα έχει συνεργασία με τον προπονητή, προκειμένου να τον ενημερώσει για το τι ακριβώς είδε στο τελευταίο παιχνίδι των «γαλάζιων» πριν το ματς του Europa League.

Έρχονται οι Άγγλοι

Τη Δευτέρα στις 7 το βράδυ προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι. Όπως ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Άρη, οι Άγγλοι δεν θα προπονηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως είθισται πριν από τέτοια παιχνίδια. Θα κατευθυνθούν αμέσως στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν, προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ μία ώρα μετά την άφιξή τους στη πόλη θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα ΜΜΕ. Η ήττα από τη Γιουνάϊτεντ θα αποτελέσει αναμφίβολα θέμα συζήτησης, όπως και το πώς σκέπτονται να αντιμετωπίσουν τον Άρη ο οποίος φέτος έχει καταπλήξει με τις εμφανίσεις του όλη την Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.