Δικαιωμένος αισθάνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την στήριξη που παρείχε στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την στήριξη που παρείχε στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έμεινα ικανοποιημένος από τη νίκη τίτλου επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη και δεν έκρυψε τη χαρά του, για το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αγκαλιά με τον εφετινό τίτλο.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θέλει μόνο τη νίκης το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να επισφραγιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εφετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρουσιαστεί η ομάδα χαλαρή στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πιστεύει πως πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία να τελειώσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Γιάννης Μώραλης κατά την εκδήλωση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Ρέντη για τις ακαδημίες της ομάδας. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ακόμα και να έχουμε διαφορά δέκα βαθμών με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε τη νίκη στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας. Στη Θεσσαλονίκη δείξαμε πως μπορούμε και στα δύσκολα, παρά τα όσα έλεγαν όλοι οι άλλοι».

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό την Κυριακή και η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής θα ξεκινήσει τη Δευτέρα. Τότε θα διαπιστωθεί και το πότε θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι παραπάνω παίκτες.