Για την ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση των χρημάτων που υπάρχουν μίλησε ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Για την ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση των χρημάτων που υπάρχουν μίλησε ο Αδαμάντιος Πολέμης κατά την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Στάδιο. «Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει Δ.Σ. για να μιλήσουμε για το οικονομικό. Είμαι μεθοδικός άνθρωπος και θέλω να ξέρω τι χρήματα υπάρχουν. Δεν θέλω να γίνουν λάθη, πρέπει να κάνουμε το κουμάντο μας. Πρέπει να δούμε τι χρήματα υπάρχουν για να κανονίσουμε και τις ενέργειες μας για την επόμενη σεζόν” είπε. Όταν ρωτήθηκε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είπε:  «Μιλάω με όλους τους μετόχους και  θα τους παροτρύνω όλους να βάλουν αυτά που πρέπει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

Ο Α. Πολέμης μίλησε ακόμη. Για την ανανέωση συνεργασίας με τον Βύντρα:«Έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει ποιες θα είναι οι προτάσεις μας, εγώ προσωπικά θέλω να τελειώσουμε πρώτα με το οικονομικό θέμα της διοίκησης και προτιμώ να κάνω τα πράγματα με μεθοδικότητα. Το οικονομικό δεν είναι μόνο για τον Βύντρα αλλά με όλους τους παίκτες και με αυτούς που θέλουμε να αποκτήσουμε».

Για την παρουσία του Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας
«Είμαι ευχαριστημένος από τον Φερέιρα έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Ήρθε στα μέσα της περιόδου και έχει βοηθήσει.».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Το βασικό είναι να παίζει ο Παναθηναϊκός όπως στα τελευταία ματς δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Οι άλλοι έχουν τις υποχρεώσεις τους και εμείς τις δικές μας, μπορούμε να είμαστε εντάξει στις δικές μας υποχρεώσεις.»

Για το ενδεχόμενο μείωσης της διαφοράς: «Αυτό το ξέρουμε όλοι δεν ξέρετε εσείς από μένα. Και πρώτοι να μη το κόψουμε το σημαντικό είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»