Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ:
«Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση μας και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες από την πίεση της ΑΕΚ λόγω και της κόπωσης καθώς είναι το 5ο παιχνίδι που παίξαμε μέσα σε λίγες μέρες. Είχαμε επίσης σημαντικές απουσίες όπως ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο. Θέλω  να συγχαρώ τους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά, αλλά και τους φιλάθλους μας που ήταν φανταστικοί και μας συμπαραστάθηκαν».
Από την άλλη πλευρά η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Μίτσελ. Ο ισπανός χαφ της Ένωσης θεώρησε καθοριστικό το γκολ του Κατσουράνη λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου:
«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με σκοπό να παίξουμε κλειστά και όταν μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην κόντρα, αλλά φάγαμε το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και αλλάξαμε τα πλάνα μας. Ακόμα και στο 2-0 είχαμε πολλές ευκαιρίες  να πετύχουμε γκολ και όταν πιέσαμε να ισοφαρίσουμε μετά το 2-1 είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά μετά ήρθε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και τελείωσε το ματς.»