Ο Σεντρίκ Καντέ τόνισε ότι η εμφάνιση αυτή είναι οδηγός για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σεντρίκ Καντέ τόνισε ότι η εμφάνιση αυτή είναι οδηγός για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.«Θα κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να νικήσουμε στο “Καραϊσκάκη”. Η εμφάνιση αυτή είναι οδηγός αλλά το σημαντικό είναι το πνεύμα που θα έχουμε. Θα βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Στην Τούμπα το ματς ήταν τελικός, το ίδιο και σήμερα αλλά και το ίδιο την επόμενη εβδομάδα αφού ο Ολυμπιακός είναι στο +7» δήλωσε.

Ο Καντέ μίλησε για την πίεση που είχε η ομάδα λόγω της νίκης του Ολυμπιακού επί του Άρη: «Σκοπός μας ήταν να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μετά το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού δεν είχαμε άλλη εναλλακτική. Για εμάς ήταν σαν τελικός, αφού ξέραμε το αποτέλεσμα και είχαμε μεγαλύτερη πίεση», τόνισε

Αναφερόμενος την ασίστ στον Σισέ έιπε: «Προσπάθησα να βγάλω μπροστά την ομάδα και να δώσω ώθηση. Κατάφερα να ξεφύγω και να κρατήσω την μπάλα μέχρι τέλους».

Αναφορικά με την βελτίωση του Παναθηναϊκού, ο Αφρικανός τόνισε: «Περάσαμε μία περίοδο με δυσκολίες. Αλλά δίνουμε το 100% και όλος ο κόσμος βλέπει την διαφορά. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους Απριλίου ώστε να μην υπάρχει καμία στενοχώρια».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. «Ήμουν σίγουρος για τη νίκη και τελικά επετεύχθη. Ήταν μια σπουδαία νίκη, ο αγώνας συνεχίζεται και θα δούμε πού θα φτάσουμε» δήλωσε αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ. Αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μια καλή ομάδα που θα παίζει στην έδρα της. Αν παίξουν με την ίδια ψυχή, μπορούν σίγουρα το διπλό».