Ο Τζιμπριλ Σισέ έβαζε τη μουσική και οι "πράσινοι" χόρευαν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Άπαντες προγραμμάτιζαν τον επόμενο χορό τους για το ερχόμενο Σάββατο στο "Καραϊσκάκης"

Ο Τζιμπριλ Σισέ έβαζε τη μουσική και οι “πράσινοι” χόρευαν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Άπαντες προγραμμάτιζαν τον επόμενο χορό τους για το ερχόμενο Σάββατο  στο “Καραϊσκάκης”. Ο Γάλλος σταρ, σε μεγάλα κέφια, έκανε τον “ντι-τζέι” στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου είχε στηθεί ένα μικρό πάρτι. Παίκτες και τεχνική ηγεσία ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ την έβδομη κίτρινη κάρτα του αντικρυσε ο Σεμπάστιαν Λέτο και θα χάσει δύο από τους επόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού. Με δεδομένο ότι δεν θα απουσιάσει από το ντέρμπι, αναμένεται να εκτίσει την ποινή τους στις αναμετρήσεις, εντός έδρας με τον Ατρόμητο, εκτός έδρας με τη Λάρισα ή εντός έδρας με  την Κέρκυρα. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χριστοδουλόπουλου για να ξέρουν αν θα τον υπολογίζουν για το αγώνα με τον Ολυμπιακό.