Θέλει να αλλάξει το κλίμα ο Βούκοτιτς

Στις Σέρρες έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται με την ιδέα ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στη Football League αν και η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία.

Στις Σέρρες έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται με την ιδέα ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στη Football League αν και η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία.
Η νέα ήττα του Πανσερραϊκού όπως ήταν φυσικό έφερε γκρίνια στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, όμως ο προπονητής των «λιονταριών», Μόμτσιλο Βούκοτιτς προσπαθεί να βάλει τέλος στον εκνευρισμό. Η αποστολή που έχει να επιτελέσει είναι δύσκολη και ξέρει ότι τα περιθώρια για την ομάδα του έχουν στενέψει, αφού εδώ και πολλές αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Βασική προτεραιότητα του Σέρβου τεχνικού είναι να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. «Θέλαμε στην Κέρκυρα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει το κλίμα. Αυτό δεν ήρθε και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Κάνω ότι μπορώ, όμως δεν μπορώ από την μία μέρα στην άλλη να αλλάξω πολλά πράγματα. Προσπαθώ να φτιάξω μια ενδεκάδα για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα», αναφέρει καθημερινά σε συνεργάτες του ο Βούκοτιτς.
Η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Λευκώνα. με τον τεχνικό των «Λιονταριών» να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο αγώνα της Κυριακής και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ στο δεύτερο εντάχθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθώντας κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.