Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δεν τιμωρείται ο Σισέ

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο διεθνής επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και την Τρίτη θα φανεί εάν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να κάνει υπομονή έως την Τρίτη για να δεί τί γίνεται με την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπουμσόνγκ, Γκοβού και Σπυρόπουλου στα πλάνα του, ενόψει του ντέρμπι “αιωνίων”.

Από εκεί και πέρα την Τρίτη ο κ. Φερέιρα και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν σε ποιά από τα δύο παιχνίδια με αντιπάλους τους Ατρόμητο, ΑΕΛ και Ηρακλή, θα απουσιάσει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος συμπλήρωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εφτά κίτρινες κάρτες.

Ενόψει του αγώνα που ουσιαστικά θα κρίνει το νέο πρωταθλητή Ελλάδος, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού φέρεται να έχουν ζητήσει από τη διοικούσα επιτροπή να πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή προπόνηση. Η τελευταία δεν είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο και την Τρίτη αναμένεται να συζητήσει το θέμα.

Τέλος μετά το ντέρμπι και αφού πρώτα προηγηθεί το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ όπου κυρίαρχο θέμα θα είναι το οικονομικό, αναμένεται να κληθεί ο Λουκάς Βύντρα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.