Ο Νίκος Γαβαλάς αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Τζιμπούρ και Μιραλάς, ο Ερνέστο Βαλβέδρε στο ντέρμπι "αιωνίων".

Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφερθεί στη θέση στην οποία μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να αποδώσει αποτελεσματικότερα. Κι αυτό διότι είχε συχνότερη επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα, στο διάστημα κατά το οποίο ο Βαλβέρδε τον χρησιμοποιούσε στην κορυφή της επίθεσης. Από τότε που ο Βέλγος παίζει στις πτέρυγες, έχει μειωμένη δραστηριότητα.

Ωστόσο, στο εικοσάλεπτο που πρόλαβε ν’ αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (ακολούθως έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού) είχε εξαιρετική παρουσία, χάνοντας μία σημαντική ευκαιρία για γκολ.

Ο τεχνικός των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας θα διατηρήσει τον Μιραλάς στα άκρα και στο ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο Τζιμπούρ κόντρα στον Άρη.Έχοντας ρόλο στην κορυφή της επίθεσης, έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, πετυχαίνοντας και γκολ.

Οπότε, με Τζιμπούρ στην κορυφή και Μιραλάς στα άκρα, θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του Σαββάτου στο φαληρικό γήπεδο.