Αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην Αγγλία απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε ο Ραούλ Μπομπαντίγια.

Αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην Αγγλία απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε ο Ραούλ Μπομπαντίγια. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως είναι χαρούμενος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους «πολίτες». Ο Μπομπαντίγια μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη.

Αρχικά, ο Μπομπαντίγια τόνισε: ««Οι λόγοι που είμαι χαρούμενος είναι πολλοί. Ήταν το ντεμπούτο μου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τη φανέλα του Άρη,. Συνέβαλα κι εγώ στο να διατηρηθεί η παράδοση 42 χρόνων που τον θέλει αήττητο στην έδρα του και είμαι ευτυχής που έδωσα το παρόν σε αυτόν τον αγώνα του Άρη μπροστά σε αυτόν τον κόσμο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν φοβηθήκαμε στιγμή και βγήκαμε να παίξουμε ίσοι προς ίσοι . Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εάν παίξουμε έτσι και στην Αγγλία  μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Έχουμε όμως μπροστά μας ένα ματς με τον Ατρόμητο και πρέπει να σκεπτόμαστε αυτό το παιχνίδι».

Επίσης, ο Μπομπαντίγια συμπλήρωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από  την προσωπική μου απόδοση. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω για την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλα και από τον τρόπο που δέθηκα με την ομάδα». Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η δουλειά του επιθετικού είναι να αναζητά το γκολ. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Από εκεί και πέρα αν δεν το καταφέρω, είναι σημαντικό να προσφέρω στην ομάδα ώστε να κατακτηθεί η νίκη».