Εντός αγωνιστικού χώρου θα δώσει τις απαντήσεις του σε όσους τον χλευάζουν ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Εντός αγωνιστικού χώρου θα δώσει τις απαντήσεις του σε όσους τον χλευάζουν ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ενημερωμένος για τα σχόλια που ακολούθησαν την πρόσφατη εμφάνισή του με τη φούστα στα βραβεία «Status» και τόνισε πως δεν τον πειράζουν τα πικρόχολα σχόλια των τελευταίων ημερών. Όπως τόνισε στο περιβάλλον του, αυτό που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να δώσει τις απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά, ο Σισέ φέρεται να τόνισε: «Έχω μάθει τόσα χρόνια να μιλάω στο γήπεδο. Εκεί με ενδιαφέρει να δίνω απαντήσεις και με ενοχλεί όταν κάνουν κριτική για την απόδοσή μου. Όχι για την εμφάνισή μου. Έχω μάθει να σέβομαι. Απορώ γιατί συνδέουν την προσωπική ζωή κάποιου με το ποδόσφαιρο. Δέχομαι την πλάκα όταν είναι για κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά σημασία έχει ποιος γελάει τελευταίος. Όσοι αντιδρούν για αυτό, τι θα λένε αν η ομάδα μου νικήσει»;

Ο Γάλλος επιθετικός έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως έχει τονίσει ο ίδιος, οι «πράσινο» ψάχνουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά των επτά βαθμών και να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.