Τουρσουνίδης: «Σημαντικό το πρώτο ματς»

Η αναμέτρηση της Τούμπας θα κρίνει κατά πολύ το αν θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Γιώργο Τουρσουνίδη.

Η αναμέτρηση της Τούμπας θα κρίνει κατά πολύ το αν θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Γιώργο Τουρσουνίδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως ακόμα και μια νίκη 1-0 θα δώσει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία. Ο Τουρσουνίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Προγνωστικά δεν υπάρχουν σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του εμφανίζεται πολύ δυνατός, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Είμαι βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα αντεπεξέλθει στις δυσκολίες κι εύχομαι να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει ελπίδες πρόκρισης. Ακόμη και το 1-0 θα είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν δεχτεί γκολ, μπορεί να πετύχει ένα τέρμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης».

Επίσης, ο Τουρσουνίδης υπογράμμισε: «Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά διαθέτει παίκτες κλάσης και σε καμία περίπτωση δεν θα μπει αδιάφορη στο γήπεδο. Η δική μας ομάδα είναι πανέτοιμη, παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε πόσο μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Σχετικά με τη διαφορά των οικονομικών δεδομένων που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο Τουρσουνίδης δήλωσε: «Σίγουρα τα χρήματα παίζουν ρόλο. Όταν διαθέτεις μεγάλο μπάτζετ, μπορείς να βρεις παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Όμως είδαμε και στην περίπτωση του Άρη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ότι τα χρήματα από μόνα τους δεν αρκούν».

Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε για την εφετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Και μόνο που ο ΠΑΟΚ είναι στους τρεις στόχους, έστω κι αν έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε στην αρχή της σεζόν με τις αλλαγές των προπονητών και κάποια άλλα προβλήματα, αλλά βρήκε το δρόμο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.