Ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να καταλήγει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή, αφήνοντας στον πάγκο τον Σωτήρη Νίνη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, τους Χριστοδουλόπουλο και Μπουμσόνγκ και ήδη αναζητεί λύσεις για το βασικό σχήμα.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Σαριέγκι και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Κατσουράνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Λέτο, Γκοβού και Σισέ θα αποτελέσουν την επιθετική τριάδα των «πράσινων».

Ο Καραγκούνης παρουσιάζει ανοδική πορεία στα τελευταία ματς του «τριφυλλιού» και ο έμπειρος τεχνικός ποντάρει πολλά τόσο στο καλό προφίλ που παρουσιάζει ο παίκτης τις τελευταίες εβδομάδες, όσο και στην εμπειρία του. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την αναμέτρηση του Φαλήρου.