Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την αποστολή εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην οποία δεν βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές την αποστολή εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην οποία δεν βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της, ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30.

Σε ότι αφορά τα της ενδεκάδας, τα πράγματα λίγο πολύ είναι «μετρημένα κουκιά». Οι έντεκα του Βαλβέρδε αναμένεται να έχουν μόνο μία διαφοροποίηση σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Άρη.

Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης δεξιά στην άμυνα (η αλλαγή που λέγαμε), Ραούλ Μπράβο αριστερά και Μέλμπεργκ – Αβραάμ Παπαδόπουλος κεντρικοί αμυντικοί. Ο Μοντεστό αμυντικός χαφ, με τον Ιμπαγάσα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Από κει και πέρα, ο Φουστέρ θα δίνει και πάλι βοήθειες στον Τζιμπούρ, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος των Πειραιωτών. Τέλος δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μιραλάς και αριστερά ο Ριέρα.