Η "μητέρα των μαχών", το "κλάσικο", το ντέρμπι "αιωνίων". Το Novasports.gr θυμάται τα παλιότερα ντέρμπι και το Σάββατο σας βάζει μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μέσω του υπολογιστή σας!
Ξανθόπουλος: "Με νίκη κλειδώνει τον τίτλο"
Ρότσα: "Μπορεί ο Παναθηναϊκός"

Η “μητέρα των μαχών”, το “κλάσικο”, ντέρμπι “αιωνίων” και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς που συνοδεύουν το απόλυτο ντέρμπι στη χώρα μας. Οι δύο πιο πετυχημένες ομάδες με βάση τους τίτλους τους, συγκρούονται μεταξύ τους με μοναδικό στόχο-τρόπαιο τη νίκη.

Εκατομμύρια κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τους αγώνες των δύο ομάδων ασχέτως βαθμολογικού ενδιαφέροντος και η νίκη μετράει περισσότερο από τους βαθμούς. Η αγωνιστική κατάσταση των παικτών μετράει λιγότερο από τον εγωισμό, τη θέληση, το πείσμα, γι αυτό και η λέξη φαβορί έχει… αποκλειστεί από αυτές τις αναμετρήσεις, οι οποίες δεν διαρκούν 90 λεπτά, αλλά αρκετές μέρες.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και οι δύο ομάδες με ένα σμπάρο θέλουν να πετύχουν δύο. τρυγόνια. Οι μεν “ερυθρόλευκοι” με νίκη ξεφεύγουν 10 βαθμούς από τους αντιπάλους τους και αγκαλιάζουν τον τίτλο, ενώ οι “πράσινοι” αν πετύχουν το “διπλό” θα μειώσουν στους τέσσερις βαθμούς και θα κάνουν ξανά όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Novasports.gr θυμάται τα παλιότερα ντέρμπι και τους πρωταγωνιστές τους και αναλύει τα τωρινά ρόστερ, επίσης το Σάββατο σας βάζει μέσα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μέσω του υπολογιστή σας, μεταδίδοντας ζωντανά τον αγώνα, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο studio του novasports.gr, ο Φίλιππος Συρίγος φιλοξενεί τους Κώστα Νικολακόπουλο και Κώστα Γκόντζο.  

Μη χάσετε το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό ραντεβού, το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και τη δημοσιογραφική συνάντηση που θα συζητηθεί. Live Streaming , το Σάββατο 19/2 στις 19.20 αποκλειστικά και μόνο από το  www.novasports.gr!